Print

Hovedstaden

>> Se Akademikernes’ hjemmeside

Du kan bedømme din anden aktør på fem parametre, og du kan supplere med skriftlige kommentarer.

Det er din egen subjektive vurdering, som kan være positiv eller negativ. Meningen er at videndele og dermed være en hjælp fra medlem til medlem.

MA anbefaler ikke den ene eller anden aktør, men vi rådgiver ud fra vores aktuelle viden, og vi kan gå ind i sager, hvor medlemmerne aktivt beder om vores hjælp, eller hvor vi kan se nytten af at gå i dialog med anden aktør. Vi kalder det medlemmets advokat.

»» MA’s undersøgelse af anden aktør (2011)
»» Se enkeltresultater på anden aktører (Syddanmark og Nordjylland ikke medtaget)


Din vurdering kan kun gemmes, hvis alle fem spørgsmål er udfyldt. Når du har udfyldt det sidste, gemmes automatisk og ny gennemsnitsvurdering vises. Du kan kun udfylde én gang.

MA forbeholder sig ret til at slette indlæg, der hænger navngivne personer ud.

VN:F [1.9.10_1130]
Hvor stort var dit udbytte af de individuelle samtaler hos din anden aktør?
Hvor godt et kendskab havde din anden aktør til det akademiske arbejdsmarked?
Hvor stor en hjælp var din anden aktør til sparring og vejledning om tilrettelæggelsen af din aktivering?
Hvor god var din anden aktør til at formidle virksomhedskontakter?
I hvor høj grad mener du, din anden aktør har bragt dig nærmere et ordinært job?
Samlet vurdering af denne anden aktør til dato: 2.1 / 5
(17 vurderinger)
3 kommentarer. MA opfordrer til god tone i alle kommentarer
 1. Betina Kock siger:

  Jeg havde AKA både som a-kasse og anden aktør. De har været gode til at svare på opkald, emails og henvendelser når jeg har haft fx kurser derinde. Jeg har af og til følt de har gået et ekstra skridt for at varetage mine interesser, samt de har været utrolig ærlige, når jeg har stillet dem nogle lidt svære spørgsmål til fx personligt møde.

  Deres IT system kan godt være lidt langsomt, men man kan selv booke og afmelde kurser – hvilket også er ganske udemærkede.

 2. Dorthe B. Dam siger:

  Jeg er lige tilmeldt Akademikernes som anden aktør i København. Det er underligt, at man ikke kan ringe til dem direkte, men kun sende dem en mail, og vente. Telefonnummeret, de har anført, fører kun ind til a-kassen.
  Det første indtryk man får, er et lidt rodet system. I det login man får tildelt til kontaktforløbet, ser det fx ud som om jeg pludselig er blevet medlem af Akademikernes A-kasse, og jeg skal booke møder og finde anden-aktør informationerne mellem en masse uvedkommende andet – dagpengekort, kontingent osv.
  Så har der været rod med indkaldelse til introduktionsmødet, der pr. brev er varslet at skulle ankomme som “digital besked” indenfor to dage efter den 22. december, men som den 6. januar stadig ikke er ankommet.
  Det virker som om, Akademikernes som anden aktør i København har sparet på administrations- og kommunikations-delen. Og det er lidt frustrerende. Jeg håber, resten af forløbet viser sig at være mere gennemarbejdet.

 3. Morten siger:

  Jeg er i aktivering hos Akademikernes som er min anden aktør.
  Jeg har haft 54 timers kurser samt et par samtaler. Jeg må sige at kurserne, der varer som regel 3 timer er ganske udmærkede. Kursusholderne ved meget om emnerne og er engagerede.

  De personlige samtaler er derimod temmelig overflødige og bidrager ikke til noget.

  Jeg er ikke medlem af MA så jeg kan ikke svare på spørgeskemaet men generelt kan jeg – indtil videre – anbefale Akademikernes som anden aktør.
  Go fornøjelse

HAR DU LYST TIL AT VIDENDELE? MA opfordrer til god tone i alle kommentarer

Skriv gerne bynavn i kommentarfeltet på den anden aktør, du ønsker at vurdere.
Har du været på jobsøgningskursus hos anden aktør, kan du også kommentere det her.