Print

Midtjylland

>> Se AS3Employments hjemmeside

Du kan bedømme din anden aktør på fem parametre, og du kan supplere med skriftlige kommentarer.

Det er din egen subjektive vurdering, som kan være positiv eller negativ. Meningen er at videndele og dermed være en hjælp fra medlem til medlem.

MA anbefaler ikke den ene eller anden aktør, men vi rådgiver ud fra vores aktuelle viden, og vi kan gå ind i sager, hvor medlemmerne aktivt beder om vores hjælp, eller hvor vi kan se nytten af at gå i dialog med anden aktør. Vi kalder det medlemmets advokat.

»» MA’s undersøgelse af anden aktør (2011)
»» Se enkeltresultater på anden aktører (Syddanmark og Nordjylland ikke medtaget)


Din vurdering kan kun gemmes, hvis alle fem spørgsmål er udfyldt. Når du har udfyldt det sidste, gemmes automatisk og ny gennemsnitsvurdering vises. Du kan kun udfylde én gang.

MA forbeholder sig ret til at slette indlæg, der hænger navngivne personer ud.

VN:F [1.9.10_1130]
Hvor stort var dit udbytte af de individuelle samtaler hos din anden aktør?
Hvor godt et kendskab havde din anden aktør til det akademiske arbejdsmarked?
Hvor stor en hjælp var din anden aktør til sparring og vejledning om tilrettelæggelsen af din aktivering?
Hvor god var din anden aktør til at formidle virksomhedskontakter?
I hvor høj grad mener du, din anden aktør har bragt dig nærmere et ordinært job?
Samlet vurdering af denne anden aktør til dato: 1.8 / 5
(28 vurderinger)
6 kommentarer. MA opfordrer til god tone i alle kommentarer
 1. Anonymous siger:

  Forbindelsen til Scientology ligger ligefor specielt da persongruppen er præcis den type personer Scientology er vandt til at “arbejde” med nedbryde ligger det ligefor. Ligesom det menes, at være set at der er en forbindelse mellem Falck gruppen og scientology og AS3 er ejet af Falck Gruppen ligger det ligefor.

 2. M N siger:

  Nu kom jeg her ind ved en fejl, da jeg ikke er uddannet akademiker, men i landbruget 🙂 og jeg kan fortælle at det ved de heller ikke noget om, men de kloger godt nok meget i det, med falske tal og statistikker. Generelt føler jeg at anden aktører bare er penge maskiner, og de arbejdsløse er produktet som bare skal holdes i arbejdsløsheden, så de kan suge så mange penge ud af dem som muligt.

 3. astrid pedersen siger:

  Tilslutter mig fuldstændigt Celina og JT. Og desværre fortsætter den dårlige stil hos as3 også i 2013. Man bliver på ingen måde hjulpet videre af at komme ned til dem men tværtimod er man bare et produkt de skal have gennem møllen. Som nyuddannet mistede jeg job-lysten og gejsten ved at komme derned. Det var meget klart at de i hvert fald ikke kunne hjælpe akademikere – de kunne end ikke udtale navnet på min uddannelse!

 4. Troels siger:

  Åh ja – Brønderslev og Aalborg har også indgået aftaler. Hvis indholdet viser sig at være jobsøgningskurser, bliver jeg drønærgerlig.

 5. JT siger:

  Jeg kan tilslutte mig Celina Zetterstrøm Wilf ovenstående kommentarer vedr. AS3 Aarhus.

  Det der derudover gør mig meget harm er, at på trods af en dårlig evaluering af ekstern aktør, foretaget af Aarhus Kommune selv og i denne indgår AS3 er, Aarhus Kommune indgået i et samarbejde med AS3, her i løbet af foråret. Det er grotesk.

 6. Celina Zetterstrøm Wilf siger:

  AS3 i Århus

  Jeg ved at loven kræver at LVU’ere skal udliciteres og det er meget trist. AS3 employment er en pengemaskine og ikke andet. De arbejdsløse bliver betragtet, som papkasser med en stregkode på, der med jævne mellemrum bliver aflæst, for at udløse en ydelse.
  AS3 startede med at indkalde mig til det første møde i min ferie. Jeg var bortrejst og udeblev fra mødet. Det resulterede i en meget truende og uforskammet besked på min telefonsvarer.
  Jeg havde skaffet mig en virksomhedspraktik i Randers, derfor medbragte jeg de relevante papirer til det møde jeg blev indkald til efter ferien. Sammen udfyldte vi skemaet, aftalte starttidspunktet varighed o.s.v.
  Skolen udfyldte resten og skemaet blev returneret til AS3. Men de kunne ikke finde ud af at ekspedere papirer i rette tid, så jeg var nødt til at skuffe skolen og starte senere en aftalt. Den jobplan AS3 har lavet var et uprofessionelt venstrehåndsarbejde.
  Næste møde startede med 30 min. forsinkelse fordi konsulenten var til frokost. Dernæst brugte hun hele mødet på at fortælle mig, hvad hun mente om akademikere og de totalt åndssvage og ubrugelige uddannelser de havde. Jeg kunne forstå, at jeg var en af slagsen og derfor vil jeg have godt af et job med tilskud, så jeg lærte hvordan erhvervslivet fungerede.
  Jeg havde i rigtig god tid registreret, at jeg ville holde fri i hele september. Jeg modtog et tilbud om 1 uges jobsøgningskursus med start i ugen lige før min ferie. Jeg kunne ikke vælge et andet tidspunkt, fik jeg at vide. For at få udbytte af kurset skal man bruge det man har lært med det samme ikke 5 uger efter, derfor takkede jeg nej.
  Næste møde var jeg også indkaldt til i min ferie. Jeg kontaktede AS3, for atter at modtage en indkaldelse til at møde i min ferie. De hører ikke efter, hvad man siger til dem i telefonen og de læser ikke de breve man sender til dem. Fra centralt hold skriver de breve uden hensyntagen til noget som helst. Hver gang er det en ny konsulent man møder. Man er ikke i tvivl om, at de blot skal aflæse en stregkode, så de kan får deres penge.
  Den 19.10.2011 er jeg atter til møde. Hvis personen jeg mødes med var andet end en ”robot” så ville han
  høre på mig og vente med at lave jobplanen til senere (der er en hel måned fra den 19.10.2011 til uge 47). Jeg har sagt at jeg vil i Virksomhedspraktik, men det tilbud kunne han ikke give mig for AS3 udbyder jobsøgningskurser. Jeg havde en praktikplads på hånden – så det var nemt nok, hvis AS3 ville andet end deres egne kurser. Samfundsmæssigt ville det være mere relevant, at jeg arbejdede i stedet for at sidde i et klasselokale og endog bruge statens penge på befordringsgodtgørelse.
  AS3 oplyser, at de kun kan fritage mig fra aktiveringsforpligtelsen efter at jeg , via min A- kasse, skriftligt dokumenterer, at jeg virkelig skal på efterløn den 12.1.2012.
  Jeg opfatter AS3 som en bureaukratisk katastrofe og total spild af statens penge.

HAR DU LYST TIL AT VIDENDELE? MA opfordrer til god tone i alle kommentarer

Skriv gerne bynavn i kommentarfeltet på den anden aktør, du ønsker at vurdere.
Har du været på jobsøgningskursus hos anden aktør, kan du også kommentere det her.