Print

Syddanmark

>> Se AS3Employments hjemmeside

Du kan bedømme din anden aktør på fem parametre, og du kan supplere med skriftlige kommentarer.

Det er din egen subjektive vurdering, som kan være positiv eller negativ. Meningen er at videndele og dermed være en hjælp fra medlem til medlem.

MA anbefaler ikke den ene eller anden aktør, men vi rådgiver ud fra vores aktuelle viden, og vi kan gå ind i sager, hvor medlemmerne aktivt beder om vores hjælp, eller hvor vi kan se nytten af at gå i dialog med anden aktør. Vi kalder det medlemmets advokat.

»» MA’s undersøgelse af anden aktør (2011)
»» Se enkeltresultater på anden aktører (Syddanmark og Nordjylland ikke medtaget)


Din vurdering kan kun gemmes, hvis alle fem spørgsmål er udfyldt. Når du har udfyldt det sidste, gemmes automatisk og ny gennemsnitsvurdering vises. Du kan kun udfylde én gang.

MA forbeholder sig ret til at slette indlæg, der hænger navngivne personer ud.

VN:F [1.9.10_1130]
Hvor stort var dit udbytte af de individuelle samtaler hos din anden aktør?
Hvor godt et kendskab havde din anden aktør til det akademiske arbejdsmarked?
Hvor stor en hjælp var din anden aktør til sparring og vejledning om tilrettelæggelsen af din aktivering?
Hvor god var din anden aktør til at formidle virksomhedskontakter?
I hvor høj grad mener du, din anden aktør har bragt dig nærmere et ordinært job?
Samlet vurdering af denne anden aktør til dato: 2.1 / 5
(14 vurderinger)
2 kommentarer. MA opfordrer til god tone i alle kommentarer
 1. Michael Edahl siger:

  (A2B – en del af) A3S Odense: Man forsøgte at bilde mig ind, at sygedagpengemodtagere skulle have tretten ugers aktivering, trods lovkravet om, at aktiveringen KAN have en varighed på OP TIL tretten uger. Jeg havde en aftale med kommunen om 4 uger. Ved næste møde havde jeg en anden konsulent. Da jeg foreslog kontorfaget, fik jeg at vide, at det var hovedsageligt praktikker, hvor man stod ved en kopimaskine og ellers lavede kaffe. Dernæst blev jeg spurgt, om jeg ville ringe rundt og finde en praktikplads. (Det kunne jeg jo egentligt have gjort derhjemmefra – og uden brug af et konsulentfirma, whatsoever).
  Så blev det tid for den tredie konsulent. Konsulenten spurgte på et tidspunkt om jeg var villig til at tage praktikker, som jeg ingen interesse havde i – trods virksomhedens forsikringer om, at praktikkerne altid var med udgangspunkt i den enkelte praktikants person og interesser.
  Man fandt en praktik – med at “tælle ting og sager” ifm. med en statusopgørelse i en kommunal institution. Den snakkede jeg mig ud af hos arbejdsgiveren.
  Så var det tid for en meget lang juleferie. Derefter fandt man så en anden praktik indenfor lager og logistik – hvor jeg skulle praktisere opgaver, som jeg i sin tid mestrede allerede som 16-årig ufaglært arbejdsdreng på en stor, odenseansk virksomhed.
  I den forbindelse mistede konsulentfirmaet heldigvis tålmodigheden med mig, dog ikke uden at forsøge at gøre livet surt for mig hos min sagsbehandler.
  Efter dagevis af forberedelser, var det nemt at vende sagen om, så “attentatet” i stedet blev vendt mod konsulentfirmaet. Min sagsbehandlers afsluttende kommentar var, at “… A2B har normalt med helt andre mennesker at gøre … “. Derefter var det nemt at få lov til at skifte aktør midt i forløbet. (Man er vel ikke civiløkonom for ingenting).

 2. Mie siger:

  Det har været af meget varierende kvalitet at være på jobsøgningskursus hos AS3 Employment i Odense.
  Jeg tror afdelingen var relativ ny, da jeg startede i april 2011. Konsulenterne var sjældent til stede, da de var optaget af møder med nye deltagere.
  De oplæg konsulenterne kom med var af meget varierende kvalitet. En stillede altid op med firmaets standard oplæg om emnet. En anden forsøgte at gøre CV skrivning aktuelt for holdet, ved at tage medlemmernes egne CV’er op, hvor resten af holdet kunne komme med feedback.
  Men meget kan være ændret siden.

HAR DU LYST TIL AT VIDENDELE? MA opfordrer til god tone i alle kommentarer

Skriv gerne bynavn i kommentarfeltet på den anden aktør, du ønsker at vurdere.
Har du været på jobsøgningskursus hos anden aktør, kan du også kommentere det her.