Print

Hovedstaden

>> Se Incitas hjemmeside

Du kan bedømme din anden aktør på fem parametre, og du kan supplere med skriftlige kommentarer.

Det er din egen subjektive vurdering, som kan være positiv eller negativ. Meningen er at videndele og dermed være en hjælp fra medlem til medlem.

MA anbefaler ikke den ene eller anden aktør, men vi rådgiver ud fra vores aktuelle viden, og vi kan gå ind i sager, hvor medlemmerne aktivt beder om vores hjælp, eller hvor vi kan se nytten af at gå i dialog med anden aktør. Vi kalder det medlemmets advokat.

»» MA’s undersøgelse af anden aktør (2011)
»» Se enkeltresultater på anden aktører (Syddanmark og Nordjylland ikke medtaget)


Din vurdering kan kun gemmes, hvis alle fem spørgsmål er udfyldt. Når du har udfyldt det sidste, gemmes automatisk og ny gennemsnitsvurdering vises. Du kan kun udfylde én gang.

MA forbeholder sig ret til at slette indlæg, der hænger navngivne personer ud.

VN:F [1.9.10_1130]
Hvor stort var dit udbytte af de individuelle samtaler hos din anden aktør?
Hvor godt et kendskab havde din anden aktør til det akademiske arbejdsmarked?
Hvor stor en hjælp var din anden aktør til sparring og vejledning om tilrettelæggelsen af din aktivering?
Hvor god var din anden aktør til at formidle virksomhedskontakter?
I hvor høj grad mener du, din anden aktør har bragt dig nærmere et ordinært job?
Samlet vurdering af denne anden aktør til dato: 1.8 / 5
(17 vurderinger)
2 kommentarer. MA opfordrer til god tone i alle kommentarer
 1. CJ siger:

  Har været på Incita flere gange! Har været på IT hvor en medarbejder flere gange rullede øjne af en anden kursist fordi hun havde svært ved at finde ud af computeren!
  Da hende som sku hjælpe mig gik på ferie, fandt jeg ud sf st hun slet ikke havde forklaret mig hvad mit forløb gik ud på og jeg følte jeg havde spildt min tid! Jeg sku i ekstern arbejdsprøvning men hun sagde at jeg sku på IT så det ku afprøves! Ham på IT ville ikke skrive noget om det jeg havde lavet! I et nyt forløb fandt jeg ud af at hun slet ik er socialrådgiver som jeg blev lovet!

 2. Tanja Christensen siger:

  Jeg har været i aktivering hos Incita i København. Jeg startede på et forløb for ledige, der havde 6-12 måneder tilbage i dagpengesystemet. På holdet var alt fra køkkenassistenter, håndværkere, designere, akademikere til en tidligere direktør og alt derimellem. I starten var der ikke plads til os alle sammen i lokalerne, hvilket blev løst ved, at vi kun skulle møde op hver anden dag.I princippet skulle vi aktiveres 30 timer om ugen, men reelt var vi der 2-3 dage om ugen. Nogle dage fik vi lov at arbejde videre derhjemme et kvarter efter, vi var kommet.

  “Undervisningen” bestod i oplæg om cv o.lign. fra konsulenterne, som udmærket vidste, at vi havde hørt det hele før. Vi lavede “netværk”, som gik ud på at fortælle, hvordan det gik med jobsøgning og give hinanden gode råd. På et tidspunkt introducerede de et nyt “værktøj”: at lave en plan. Det var simpelthen ikke andet end at lave en plan for ugens jobsøgning. Jeg oplevede generelt stor forvirring hos Incita. Den ene medarbejder vidste ikke, hvilken besked den anden havde givet. De lavede løbende om på vores skemaer. Den ene uge skulle vi sende mails med vores planer, den næste uge var det aflyst igen. Det var ret stressende at skulle forholde sig til skiftende regler i aktiveringen.

  Jeg har også været til en individuel kontaktsamtale hos Incita (den obligatoriske ca. hver 3. måned). Her mødte jeg den mest sympatiske jobkonuslent, jeg hidtil er stødt på. Hun var nysgerrig og forstående overfor min situation, spurgte interesseret til min uddannelse og gav sig tid til mig. Hun kom ikke med forslag, jeg ikke selv havde tænkt på, men den tillid og forståelse, hun viste mig, var en god støtte.

HAR DU LYST TIL AT VIDENDELE? MA opfordrer til god tone i alle kommentarer

Skriv gerne bynavn i kommentarfeltet på den anden aktør, du ønsker at vurdere.
Har du været på jobsøgningskursus hos anden aktør, kan du også kommentere det her.