Print

Hovedstaden

>> Se JobFit LVU’s hjemmeside

Du kan bedømme din anden aktør på fem parametre, og du kan supplere med skriftlige kommentarer.

Det er din egen subjektive vurdering, som kan være positiv eller negativ. Meningen er at videndele og dermed være en hjælp fra medlem til medlem.

MA anbefaler ikke den ene eller anden aktør, men vi rådgiver ud fra vores aktuelle viden, og vi kan gå ind i sager, hvor medlemmerne aktivt beder om vores hjælp, eller hvor vi kan se nytten af at gå i dialog med anden aktør. Vi kalder det medlemmets advokat.

»» MA’s undersøgelse af anden aktør (2011)
»» Se enkeltresultater på anden aktører (Syddanmark og Nordjylland ikke medtaget)


Din vurdering kan kun gemmes, hvis alle fem spørgsmål er udfyldt. Når du har udfyldt det sidste, gemmes automatisk og ny gennemsnitsvurdering vises. Du kan kun udfylde én gang.

MA forbeholder sig ret til at slette indlæg, der hænger navngivne personer ud.

VN:F [1.9.10_1130]
Hvor stort var dit udbytte af de individuelle samtaler hos din anden aktør?
Hvor godt et kendskab havde din anden aktør til det akademiske arbejdsmarked?
Hvor stor en hjælp var din anden aktør til sparring og vejledning om tilrettelæggelsen af din aktivering?
Hvor god var din anden aktør til at formidle virksomhedskontakter?
I hvor høj grad mener du, din anden aktør har bragt dig nærmere et ordinært job?
Samlet vurdering af denne anden aktør til dato: 1.7 / 5
(18 vurderinger)
3 kommentarer. MA opfordrer til god tone i alle kommentarer
 1. Steen Finsen siger:

  Min oplevelse af Jobfit LVU er 12 på 13-skalaen 😉 Masser af spændende og relevante og som oftest ganske godt serverede workshops og emner man kunne melde sig til. Det hele var gulerodsmetoden. Moden omgang med voksne mennesker, der fristes med gode tilbud i stedet for spanking i henhold til lov. Konsulenter der var til rådighed – drop-in-forbi-a-la-carte. Smart metode. God kontorbetjening. Min varmeste anbefaling.

 2. Jobfitlvu - København siger:

  Starten på kontakten til dem, som var et gruppemøde var ret nedslående. Vi fik besked på, at vores eneste mulighed var praktik/løntilskud og det var ret håbløst at få et job. Og så underholdt konsulenten med at han selv lige var blevet fyret.

  Jeg fik at vide, at jeg skulle aktiveres nu i praktik/løntilskud nu, selv om jeg lige have afsluttet en længerevarende projektansættelse. Men samlet havde jeg 9 måneders ledighed, så jeg skulle aktiveres i praktik/løntilskud, som jeg selv skulle finde inden for 14 dage! Jeg ønskede selv et kursus, som flere arbejdsgivere havde efterspurgt ved jobsamtaler. Men det afslog de. Da jeg ikke fandt en praktik, endte jeg med et fornuftigt jobsøgningskursus.

  De fyrede konsulenter er blevet udskiftet i dag og Jobfitlvu har strammet voldsomt op på konceptet, frihedesgraderne og konsulenterne er venlige. De har en løbende inspirende møder, som man kan deltage i. Og de har ansat to virksomhedskonsulenter, som ikke har givet noget for mig.

  Grundlæggende er hele anden aktør konceptet forkert. Der er alt for få penge i systemet til at give ordentlig individuel feed back og kurser. Konsulenterne har vildt travlt. Og de tjener penge så at aktivere os!

 3. NAVN* siger:

  Jeg blev med 10 dages varsel informeret om, at jeg skulle aktiveres. Så der var ikke tid til at finde et praktik, og eneste alternativ var deres egen jobsøgningskursus.
  Der var én konsulent, der virkede kompetent, men han var væk efter få dage, og bagefter var der stor udskiftning. De andre konsulenter var venlige, men kunne overhovedet ikke hjælpe mig videre. Næsten hele kurset bestod at gruppearbejde omkring de sædvanlige ting: cv, ansøgning, elevatortale. Det havde jeg intensivt arbejdet med før, så der var intet nyt at hente for mig, udover at sparre med andre ledige.
  Mit indtryk var, at de ville tjene penge på at få mig på deres kursus, som indholdsmæssigt ikke har hjulpet mig videre overhovedet.

HAR DU LYST TIL AT VIDENDELE? MA opfordrer til god tone i alle kommentarer

Skriv gerne bynavn i kommentarfeltet på den anden aktør, du ønsker at vurdere.
Har du været på jobsøgningskursus hos anden aktør, kan du også kommentere det her.