Print

Nordjylland

>> Se Markmans hjemmeside

Du kan bedømme din anden aktør på fem parametre, og du kan supplere med skriftlige kommentarer.

Det er din egen subjektive vurdering, som kan være positiv eller negativ. Meningen er at videndele og dermed være en hjælp fra medlem til medlem.

MA anbefaler ikke den ene eller anden aktør, men vi rådgiver ud fra vores aktuelle viden, og vi kan gå ind i sager, hvor medlemmerne aktivt beder om vores hjælp, eller hvor vi kan se nytten af at gå i dialog med anden aktør. Vi kalder det medlemmets advokat.

»» MA’s undersøgelse af anden aktør (2011)
»» Se enkeltresultater på anden aktører (Syddanmark og Nordjylland ikke medtaget)


Din vurdering kan kun gemmes, hvis alle fem spørgsmål er udfyldt. Når du har udfyldt det sidste, gemmes automatisk og ny gennemsnitsvurdering vises. Du kan kun udfylde én gang.

MA forbeholder sig ret til at slette indlæg, der hænger navngivne personer ud.

VN:F [1.9.10_1130]
Hvor stort var dit udbytte af de individuelle samtaler hos din anden aktør?
Hvor godt et kendskab havde din anden aktør til det akademiske arbejdsmarked?
Hvor stor en hjælp var din anden aktør til sparring og vejledning om tilrettelæggelsen af din aktivering?
Hvor god var din anden aktør til at formidle virksomhedskontakter?
I hvor høj grad mener du, din anden aktør har bragt dig nærmere et ordinært job?
Samlet vurdering af denne anden aktør til dato: 2.2 / 5
(9 vurderinger)
4 kommentarer. MA opfordrer til god tone i alle kommentarer
 1. Henrik Jensen siger:

  Markman bum bum bum hvor skal jeg starte, var blevet henvist til Markman, det var med blandet følelser jeg tog til møde, jeg var heldigvis i arbejdet den første mødedag, så fik en ny dato, skulle møde kl 14 og var der selvfølgelig i god tid, der var kun en på kontoret som rendte rundt og gjorde rent, da kl blev 14 kaldte hun mig ind på kontoret, hvor hun spurgte hvad de kunne gøre for mig, ja det er vel klart hjælpe mig i arbejde, men samtalen handlede mere om hvor stor en uddannelse hun havde, om hvordan hun var kommet i arbejdet, så fik jeg at vide hun ikke kunne gøre noget for mig men ville sende mig videre til en anden som ville kontakte mig, mødet tog 7 min, ca 9 dage efter ringer en mand fra Markman, og alt lød godt og lovende, få dage ringede han han havde fundet et sted hvor jeg kunne komme i arbejdet, godt nok kun i 4 ugers gratis praktik, efterfulgt at job med løntilskud, jeg tog til møde i virksomheden og vi aftalte at jeg skulle starte i de 4 uger praktik og løntilskud, og jeg spurgte om der var mulighed for at blive efter løntilskud perioden, hvor jeg fik at vide at de skulle lukke, da der var en uge til min periode ved Markmant ringer han for at fortælle mig hvornår jeg skulle starte, men heldigvis havde jeg fundet noget vikar arbejde selv og jeg spurgte om der var mulighed for at kombinere det med løntilskud jobbet da jeg jo helst vil have timer der tæller til fagforeningen, men da jeg kun havde en uge tilbage var jeg ikke interessant, det eneste han var interesseret i var hvordan jeg havde fundet det arbejde og hvor det var, for så kunne de jo give jobcenteret besked om at de havde fundet det til mig og hæve en bonus og holde deres statistik, selve kurset skulle vi side 8 mand skulder ved skulder med hver sin pc og skrive ansøgninger uden nogen form for afskærmning, man glemmer at arbejds/miljø regler gælder for allle,har i skrevne stund ikke hørt mere fra Markman. Jobcentret har fået min historie, og de var mildest talt chokeret, Jeg vil håbe at vores kære politikere snart vil få øjnene op for hvad der foregår, nu er det 2 gang jeg har været tilknyttet anden aktør, og jeg syntes det er skræmmende hvordan kommuner og jobcentre lader sig narre af nogle popsmarte mennesker som kun er ude på at udnytte systemet,, men desværre er det arbejdsløse mennesker de får kørt længere ud på et sidespor, hvis nu jobcentret ville tage og sende en ansat på de kurser ville de kunne se hvad der foregår

 2. Troels siger:

  Jeg kan blot undre mig over de skal have cadeau for et indhold – “at kunne tale med ligesindede i samme situation” – når man med al sandsynlighed selv i sit personlige netværk har andre jobsøgende, man kunne tale med.

 3. Christopher siger:

  Mit kursus ved Markman tog udgangspunkt i en såkaldt DISC profil, en form for formaliseret personlighedstest der skal fortælle én hvordan man er som person (i faglig sammenhæng) og hvordan man arbejder sammen med andre typer. Ud over at pålideligheden af den slags undersøgelser generelt er ganske lav, virker det ikke som et egnet udgangspunkt for jobsøgning.

  Den øvrige undervisning var på et overvejende lavt niveau, og jeg følte ikke at undervisningen var designet til de cirka 10 individer der modtog den. Underviseren var engageret og fornuftig nok, men indholdet af undervisningen var eklektisk og virkede ikke så relevant for formålet – at komme i job.

  Jeg har givet Markman 2.7 i gennemsnit, i karaktererne herover, og jeg oplevede faktisk ikke engang opholdet som værende specielt dårligt. Jeg kan nikke genkendende til Troels’ kommentar, men jeg synes nu også at der var positive sider ved kurset. Heriblandt:

  At kunne tale med ligesindede i samme situation som en selv, og at der blev opmuntret til denne kommunikation og udveksling af erfaringer.

  Sparring omkring CV og ansøgninger.

  …og der var også gratis te 🙂

 4. Troels siger:

  Jeg er klar over det er farligt at skrive, da jeg snarligt står for ledighed igen, og jeg med al sandsynlighed bliver sparket ud i et jobsøgningsforløb.

  Jeg har tidligere gjort mig erfaring med Markman, og oplevede i dette forløb, ikke at have noget som helst personligt udbytte – foruden gratis kaffe.

  Alle skrækhistorierne jeg forinden kurset havde læst på nettet, kom til syne fra dag 1. “Facebook-kursus” kan det vel med rette kaldes. Én ting er at deltagerne har en lav moral ift. kurset i sig selv, men noget helt andet er hvor ligeglade underviserne er med det. Bare kursisterne er mødt op, er alt godt.

  Stable søm, “hvilken fugl er du”, “falsk 2-vejs-kommunikation” beskrevet med Legoklodser, hele turen er der. Ved sidstnævnte event blev vi endda vurderet med ordene “Jeg har aldrig set opgaven løst så ringe før” – SÅDAN, et klap på skulderen! Jeg formastede mig selv til at affotografere “stable søm”, hvilket afstedkom en noget kraftig og let ubehagelig irettesættelse – jeg ville bare ødelægge alt for alle, etc. etc. – jeg ville nu bare give min omgangskreds et lille smil på læben.

  Personlig samtale fandt kun sted en enkelt gang i løbet af 10 uger, og virksomhedskontakt oplevede jeg ikke. Vil man ud at søge jobs skal man – fornuftigt nok – aflevere et skema dagen derpå, som dokumentation for hvor man har været. Kontrollen med dette skema er dog ikke-eksisterende, men kravet om at der skal skrives en pokkers masse virksomheder på er der skam. Problemet er bare, at den eneste reelle virksomhedskontakt jeg har fået ud af kurset, har været de dage jeg har været ude af huset for at banke virksomhederne på døren.

  Og ja, jeg er klar over at jeg for de pågældende undervisere er let genkendelig og dette nok skal gøre mit kommende besøg på Markman mere besværligt end det ellers ville have været – men jeg synes offentligheden er i sin ret til at være oplyst om, hvad deres skattekroner egentlig går til.

  Jeg selv ser frem til 10 uger med kaffe og Facebook.

HAR DU LYST TIL AT VIDENDELE? MA opfordrer til god tone i alle kommentarer

Skriv gerne bynavn i kommentarfeltet på den anden aktør, du ønsker at vurdere.
Har du været på jobsøgningskursus hos anden aktør, kan du også kommentere det her.