Print

Midtjylland

>> Se Ramsdals hjemmeside

Du kan bedømme din anden aktør på fem parametre, og du kan supplere med skriftlige kommentarer.

Det er din egen subjektive vurdering, som kan være positiv eller negativ. Meningen er at videndele og dermed være en hjælp fra medlem til medlem.

MA anbefaler ikke den ene eller anden aktør, men vi rådgiver ud fra vores aktuelle viden, og vi kan gå ind i sager, hvor medlemmerne aktivt beder om vores hjælp, eller hvor vi kan se nytten af at gå i dialog med anden aktør. Vi kalder det medlemmets advokat.

»» MA’s undersøgelse af anden aktør (2011)
»» Se enkeltresultater på anden aktører (Syddanmark og Nordjylland ikke medtaget)


Din vurdering kan kun gemmes, hvis alle fem spørgsmål er udfyldt. Når du har udfyldt det sidste, gemmes automatisk og ny gennemsnitsvurdering vises. Du kan kun udfylde én gang.

MA forbeholder sig ret til at slette indlæg, der hænger navngivne personer ud.

VN:F [1.9.10_1130]
Hvor stort var dit udbytte af de individuelle samtaler hos din anden aktør?
Hvor godt et kendskab havde din anden aktør til det akademiske arbejdsmarked?
Hvor stor en hjælp var din anden aktør til sparring og vejledning om tilrettelæggelsen af din aktivering?
Hvor god var din anden aktør til at formidle virksomhedskontakter?
I hvor høj grad mener du, din anden aktør har bragt dig nærmere et ordinært job?
Samlet vurdering af denne anden aktør til dato: 2.0 / 5
(19 vurderinger)
6 kommentarer. MA opfordrer til god tone i alle kommentarer
 1. Anette siger:

  Herning. Flink og venlig, men ikke noget værd. Meget lav viden om hvad jeg har af uddannelse. Har fået at vide, at jeg er for svær at sætte ind i noget job og der derfor ikke er noget job til mig.

 2. Birthe siger:

  Uduelig! Havde jeg fulgt jobkonsulentens vejledning var jeg røget ud af dagpengesystemet! Da jeg klagede til jobkonsulentens chef fik jeg blot at vide, at jeg skulle bære over med jobkonsulenten idet hun var ny i jobbet (hun havde været ansat i 3 måneder).

 3. Lisa siger:

  Jeg fik intet udbytte af mit forløb hos Ramsdal i Horsens. Det faglige niveau var alt for lavt, og jeg følte virkelig ikke, at de kunne give mig brugbare råd eller kvalificeret vejledning. Da jeg er under 30 bestod min aktivering af 5 daglige timers ophold i et stort computerrum, hvor alle mellem 18-30 blev “parkeret” – kun afbrudt af små meget generelle øvelser. Til tider følte jeg næsten, at konsulenterne modarbejdede min jobsøgning, da irrelvante gruppeopgaver blev sat over min ansøgningsskrivning, kontakt til arbejdsgivere og netværksopbygning. Desuden følte jeg mig på ingen måde hørt, når jeg påpegede ovenstående problemer.
  Jeg blev fra dag 1 meget kraftigt opfordret til at tage løntilskudsjob og fagligt irrelevante stillinger, og da jeg efter 3 måneder fik arbejde indenfor mit uddannelses- og interesse-område var det kun pga. egen indsats. Jeg vil klart anbefale, at man finder en anden aktør, hvis det er muligt, da Ramsdals viden indenfor det akademiske område ikke er godt nok til at give reel vejledning, der fører til job.

 4. Gert siger:

  Jeg har ikke fået noget udbytte af mit forløb, dertil var deres vejledning/kurser alt for generelle og håndværksorienteret. Desuden bar deres håndtering af kursisterne præg af, at de bare skulle presses ud i en eller anden form for aktivering/praktik hurtigst muligt. Ramsdal brystede sig af, at have et stort netværk med mange virksomhedskontakter, hvis dette er tilfældet, så blev det ikke benyttet i deres rolle som 2. aktør. det jobsøgningskursus jeg deltog aktivt i, inkluderede hele spektraet af arbejdsløse, og ikke kun akademikere som der ellers er argumentet for at benytte anden aktør.

 5. Mette siger:

  Sidder hver dag i såkaldt jobcafé dvs. jeg sidder med egen computer og passer mig selv. Der er ingen sparring, ingen vejledning, ingen hjælp – kun trusler om virksomhedspraktik a la lagerarbejde og rengøring…tilgengæld har jeg fået at vide, at jeg er for dum til at sætte mig ind i reglerne på området, og jobkonsulenten selv gider ikke at sætte sig ind i reglerne.
  *Hurra for at være selvkørende*

 6. Casper Kennild siger:

  Viborg

  Meget selvstændigt, god opfølgning og en lyttende vejleder; har haft den samme vejleder i en lang periode…

HAR DU LYST TIL AT VIDENDELE? MA opfordrer til god tone i alle kommentarer

Skriv gerne bynavn i kommentarfeltet på den anden aktør, du ønsker at vurdere.
Har du været på jobsøgningskursus hos anden aktør, kan du også kommentere det her.